Swera söker bidrag för HIV/AIDS-insatser i södra Sudan

Patrik och Linda har varit med och bildat en Post Test Club för HIV-testade ungdomar som frivilligt jobbar med att få andra ungdomar att göra detsamma. Foto: Maria Bäcklander
swera har utarbetat ett projekt till Forum Syd/Sida för HIV/AIDs-insatser i norra Uganda och södra Sudan tillsammans med vår samarbetsorganisation Africa Humanitarian Action – AHA. I april kommer vi att lämna en ansökan också till Sida om generella hälsoinsatser i södra Sudan. Läs Cecilia Bäcklanders intressanta artikel (word, 4,5MB) om situationen i norra Uganda och södra Sudan där hundratusentals flyktingar väntar på att återvända hem sedan ett fredsavtal äntligen undertecknats (öppnas i Word).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *